måndag 23 april 2012

Tidig lunch

Äter som bäst lunch, vilket känns lite märkligt när klockan är just efter 9... men stiger man upp vid halv 6-6 så blir man hungrig tidigt också! Vi har som sagt en liten morgonpigg kille här som är rädd att missa något om man inte är uppe med tuppen. ;)

Måndag igen då, helgerna går liksom veckorna väldigt snabbt. Läkarbesöket i fredags gick riktigt bra. Både jag och Leon "friskförklarades". :P Leon hade igen växt jättemycket. Han är nu 58,8 cm lång och väger hela 5480 gram. Stora killen! :)

I lördags var jag och Leon till Monäs och träffade hela stora familjen. :) Trevligt så. Kvällen spenderades på bio, tillsammans med Alexandra och Anna. Roligt att slippa ut nån timme och lägga tankarna på något annat än vad som har med småbarn att göra. För att sen tycka att det är lika roligt att komma hem igen fastän man bara varit på borta en kortkort stund. :)

Idag söker vi oss till grannstaden och spenderar eftermiddagen tillsammans med Jennifer och Vincent. Känns som länge sedan man träffades senast, så jag gissar det finns mycket viktigt att prata om. :)

Vad skönt annars att solen skiner! Meramera sådant! :) Sommaren får mer än gärna komma!

Biosällskapet med Leon o Zack :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar