fredag 19 oktober 2012

På sistone...

Hur vet man att det gått lite väl länge sen man bloggade senast?

joo, när man sitter en 15 min innan och inte kan logga in, för att man inte kommer ihåg sitt lösenord. Eller så är det bara den vanliga "virrigheten" som spökar. :)

Vad har hänt på sistone då... Förra helgen bestod av middagsbesök och kaffebesök. Även starten på denna vecka har varit full av program:

Måndag: mamma/barnträff
Tisdag: heldag i Vasa
Onsdag: Besök till Monäs, babysim infoträff

 Det var egentligen först igår som vi inte hade något program alls. Och då märkte jag också att Leon blivit lite snuvig. Lite bättre är det idag, så vi ska hoppas att det inte blir mer än lite snuva. Skönt med en lugn helg framför. Enda programpunkten, är en barnfri middag hos Toffes syster och fästman på lördagkvällen.

Med denna update önskar jag trevlig helg! :)

Några bilder från de senaste dagarna:

Leon och faster i söndas. :)

Heldag i Vasa med dessa söta systrar. En riktigt fin dag! Hann med mycket shopping, god mat, träffa storebror, titta in till Nathalies nya lägenhet och träffa hennes kar. :) Riktigt lyckat!  Leon hade det bra hos farmor hela dagen.

Leon och "mobbo" busar. :)

Ser fram emot babysim med start på måndag. Med tanke på hur vild Leon är när vi badar honom här hemma, så tror jag att han kommer att trivas som fisken i vattnet. :) Bild lånad: www.babywatergarden.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar