lördag 17 mars 2012

De senaste dagarna

I tisdast var Jennifer o Vincent på besök hit. :) Denna gång var killarna vakna på samma gång, och tittade faktiskt lite på varandra. :) Sötisarna. Leon verkar också ha växt till sig sen förra träffen, för när de låg bredvid varandra så var det inte så stor skillnad på killarna.

                         Söta kompisarna, :)

På onsdagen kom rådgivningen på besök. Leon fick bada för första gången. Han tyckte väldigt mycket om att vara i vattnet. Nöjd låg han där och funderade med nyfiken blick vad som var på gång. Sen när vi tog upp honom var det inte lika bra längre, han var ledsen enda tills kläderna var på. Få se om det blir en liten badkruka?
Jag hade hoppats på att få reda på vad vår lilla kille har växt på samma gång de var här från rådgivningen, men det gjorde de inte. Utan vi fick vår första tid till rådgivningen, och där både mäter de och väger honom senare. Synd. Är så nyfiken på hur mycket han har växt, men det är bara att vänta.

I torsdast var Leon på sitt första besök till Monäs. Zack skulle få sitt ettårsvaccin, så vi passade på att göra ett besök till min hemgård på samma gång vi rörde oss i trakterna. :) Benjamin var väldigt intresserad av Leon. Det är egentligen första gången som han får bekanta sig med en liten bebis, så det var något helt nytt! De kommer nog säkert få mycket roligt tillsammans när Leon blir lite äldre och de kan leka tillsammans. :)
Vi fick också mycket fina presenter av min familj. Vilket vi tackar för. Leon har fått så många fina gåvor. Tusen tack allihopa!

                                    Stolt morbror. :)

Igår hade vi vår första riktiga "skrikdag" här. Ingenting var bra. Leon sov inte mycket på eftermiddag och kvällen. Utan var ledsen och skrek till precis som att något skulle göra ont. Magknip skulle jag gissa på. Stackarn! Men sen inatt, när han väl somnade, sov han bra. Hoppas att det har gått över nu idag.

Idag har vi inga skilda planer för dagen, men ikväll blir det pizzakväll hos Dennis och Karin. Ska bli riktigt roligt! Ha en trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar