onsdag 15 februari 2012

Sista shoppingen

Nu ikväll var jag in till stan för att handla "det sista" inför bebins ankomst. Det handlade om en badbalja, babylarm och sist men inte minst det första blöjpaketet! :) Antagligen kommer det vara en del små saker som man har glömt att skaffa men det är sånt man får handla vartefter. Just nu känns det som att man är väl förberedd iaf och det känns bra. :)
Jag fick idag också höra att en bekant som hade beräknat en vecka efter mig, hade igår fått en liten flicka. När man få höra sånt som vet man att man själv inte "går säker". Det kan hända när som helst. Spännande tider! Är det nu man ska börja bli nervös?

                         Magen v 38+5

8 kommentarer:

  1. Kommer att vara heim helgen v. 8 och v.9 å saan heila v.10 (inklusive helg) så ja tror no ja lär vara tär tå an komber, om an int bestämber se fö att koma innan 24 mars föstås :) // Anna

    SvaraRadera
  2. Jag kan va nervös i ditt ställe så slipper du va.. :) (För he e ja!)

    SvaraRadera
  3. Va mysi maga do ha fått! :) Å do behöver int va na nervös, di tar jättebbra hand om ein på bb. Om man bortsir från att e tar sjukt, ere som att vara på semseter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, he låter tryggt o bra. Byri no kännas som at e sku få vara dags no. :)

      Radera
  4. E in å kikar :) Vilken fin mage du har! Vet ni na kön?
    Lycka till tå e blir dags! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! :) he er no bara at kik åpå! He er no högst troligt en lillkille vi väntar. Så he känns no riktit spännande. :)

      Radera
  5. Va roligt! Var ju allt babysjuk nu tå all omkring ejn väntar eller jyst ha fått båån :P

    SvaraRadera